Πολιτιστικες και επιμορφωτικες δραστηριοτητες για παιδια στο Δημο Μαρωνειας Σαπων

Εκπαιδευτικά Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σχεδίου Δημοσιότητας για το 2022 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, θα υλοποιηθεί η δράση:

Β2. Εκπαιδευτικών – Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με τίτλο «Κέντρου Πολιτισμού & Τέχνης για παιδιά»   μέσα από την συμμετοχή τους σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.  Οι δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης σκοπό έχουν να προάγουν την αξία του ελεύθερου χρόνου και αποσκοπούν στη θετική-ενεργή ενασχόληση των παιδιών μέσω εποικοδομητικών, βιωματικών και εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων  που στοχεύουν στη γόνιμη ψυχαγωγία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικά διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά.

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια  θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 8 Αυγούστου και 9 Σεπτεμβρίου 2022 και απευθύνονται  σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν με την επίβλεψη εξειδικευμένου στελέχους, σε κατάλληλο χώρο του Δήμου, ενώ θα εξασφαλισθεί η παροχή όλων των υλικών που θα χρειαστούν κατά τη διεξαγωγή των εργαστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών τηλ 2532023578.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.