Ποιες οι δρασεις του Δημου Κομοτηνης στην καταπολεμηση κουνουπιων

Γιάννης Γκαράνης: Κανένας άλλος Δήμος στην ΠΑΜΘ δεν κάνει όσα κάνει ο Δήμος Κομοτηνής για τα κουνούπια

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει όσο κανένας άλλος στην καταπολέμηση των κουνουπιών, τόνισε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης, απαντώντας σε ερώτηση από πλευράς της παράταξης του Σπάρτακου, στην οποία τονιζόταν πως πολλοί Δήμοι στην υπόλοιπη χώρα εμπλέκονται στο ζήτημα της καταπολέμησης των κουνουπιών.

«Να βρείτε ποιος Δήμος κάνει αυτό που κάνει ο Δήμος Κομοτηνής στην Περιφέρεια ΑΜΘ» ζήτησε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης, απαντώντας πως παρόλο που το θεσμικό πλαίσιο είναι περιορισμένο, κάνει παραπάνω από όσα χρειάζονται.

Η καταπολέμηση, υπενθύμισε, γίνεται από την εκάστοτε περιφέρεια, και οι δήμοι έχουν το δικαίωμα να βοηθήσουν, με βάση τη μελέτη και το πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, είναι στο πρόγραμμα, και έχουν οικισμούς στους οποίους ενισχύουν την προσπάθεια της ΠΑΜΘ. «Το κάνει μόνο ο Δήμος Κομοτηνής στην Περιφέρεια, και μας ρωτάτε τα ίδια κάθε χρονιά» τόνισε ο κ. Γκαράνης για να παραθέσει πως εκτελούν το πρόγραμμα στους οικισμούς Πάνδροσος, Καρυδιά, Κικίδιο, Θρυλόριο, Ανθοχώρι, Ανδριανή, Ιτέα και Μαυρομάτι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.