Ποια η γνωση αλλα και η αποψη των Κομοτηναιων για την κλιματικη αλλαγη

Ο Αλέξης, Γάλλος μηχανικός τροφίμων, μέσα από την grO2be ζητά λίγα λεπτά από τον χρόνο μας για την έρευνά του

Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας ζητά ο Αλέξης, ώστε ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς, να συμβάλλουμε στην πρωτοβουλία του για την καταγραφή της «γνώσης» αλλά και της άποψης των Κομοτηναίων για την κλιματική αλλαγή.

Ο Αλέξης όπως μας «εξιστορεί» σε ανάρτησή της η grO2be είναι Γάλλος, μηχανικός τροφίμων και στις σπουδές του, κατάλαβε πως ο πλανήτης μας κινδυνεύει.

Ο Αλέξης αφού τελείωσε με επιτυχία την σχολή του, αποφάσισε πως θέλει να πάει μια βόλτα στα Ιεροσόλυμα. Καλή πρωτοβουλία, θα ήθελα να πάω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Ωστόσο, τα μέσα μεταφοράς του φάνηκαν πολύ κιτς. Οπότε αποφάσισε να πάει με τα πόδια. «Τι πιο σύνηθες» θα μου πείτε. Φτάνοντας λοιπόν από την Γαλλία στην Κομοτηνή, τραυμάτισε το γόνατο του και όπως καταλαβαίνετε σταμάτησε εδώ για να το περιθάλψει.

Κατα την διάρκεια της διαμονής του στην Κομοτηνή, ο Αλέξης αποφασίζει να ενταχθεί στην System and G.  (Μέλος του European Solidarity Corps) ως εθελοντής. Ο Αλέξης, μέσω της “System and G” επιθυμεί να αφιερώσει τον χρόνο του, για να αποτρέψει τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Εδώ θα βρείτε το link για την έρευνα που έχει ξεκινήσει ο Αλέξης, σχετικά με το τι γνωρίζει η Κομοτηνή για την κλιματική αλλαγή και τι πιστεύουν οι συμπολίτες μας για αυτή.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε την φόρμα διότι έτσι θα βοηθήσετε τον Αλέξη, την System and G. και την grO2be, να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Βρείτε την φόρμα ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.