«Ποια Ευρωπη θελουμε»

Debate από το ΚΕ.ΑΣ.Μ σήμερα στη Λέσχη Κομοτηναίων - Ομιλητές ο Σ. Σέρμπος και ο Β. Γραμματίκας

Εκδήλωση υπό τη μορφή debate με τίτλο «Ποια Ευρώπη θέλουμε» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 18.30 στη Λέσχη Κομοτηναίων με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Θράκης του Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.).
 
Το θέμα του debate αφορά τις διαφορετικές γνώμες γύρω από τους οπαδούς της ομοσπονδιοποίησης (φεντεραλισμός) και του ευρωσκεπτικισμού. Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Σ. Σέρμπος, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Β. Γραμματίκας, Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου με έμφαση στην προστασία των μειονοτήτων στον Παρευξείνιο χώρο στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών Δ.Π.Θ.

«Πιστεύουμε πως θα είναι μια ωφέλιμη πληροφορία να διαλυθούν μύθοι, να αποκτηθούν νέες γνώσεις και να συμμετάσχει το κοινό στη συζήτηση με ερωτήσεις για την προοπτική της ΕΕ με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση της.
 
Το παρόν κάλεσμα αφορά νέους πολίτες με ανησυχίες και διάθεση να  συμμετάσχουν ενεργά στον δημόσιο διάλογο και θέλουν να γνωρίσουν τις δραστηριότητες του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης» αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα γνωστοποιώντας την εκδήλωση το ΚΕ.ΑΣ.Μ.
 
Info
Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.