«Ποδηλατωντας στην Κομοτηνη»

Δράση ενημέρωσης για τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου από τον Θράκα Ιππέα στα σχολεία του Νομού μας

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Θράκας Ιππέας ενεργοποίησε τη δράση «Ποδηλατώντας στη Κομοτηνή» που αφορά τη παρουσίαση του ποδηλάτου στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του νομού Ροδόπης.

Η δράση έκανε «πρεμιέρα» στις αρχές της εβδομάδας με μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής που βρέθηκαν στο χώρο του Θράκα Ιππέα, οι οποίοι ενημερώθηκαν δια στόματος του κ. Μιχάλη Ράντου, εκ των πιο δραστήριων μελών του Συλλόγου, για την χρήση του ποδηλάτου στην πόλη.
 
Η παρουσίαση περιελάμβανε θέματα όπως συχνοί προβληματισμοί που κρατούν μικρούς και μεγάλους μακριά από το ποδήλατο, απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές ώστε η χρήση του να γίνει ασφαλής, ξεκούραστη και ευχάριστη για όλους, σε όλες τις συνθήκες καθώς και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ποδηλάτου έναντι των λοιπών μέσων μετακίνησης και οφέλη για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο.
 
Να σημειωθεί τέλος ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Συλλόγου οι δράσεις αυτές ενημέρωσης για τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας, θα συνεχιστούν και με τα υπόλοιπα σχολεία του νομού μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.