Podcast απο το ΙΝΕ ΓΣΕΕ με τιτλο «Εργασια και αλλα…»

Έγκυρη ενημέρωση και σαφή πληροφόρηση για ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της εργασίας

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εγκαινιάζει έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, στη προσπάθειά του να βοηθήσει στην έγκυρη ενημέρωση και σαφή πληροφόρηση για ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της εργασίας.

Τα podcast του ΙΝΕ με τίτλο «Εργασία και άλλα…» είναι σύντομες αυτοτελείς ηχογραφημένες παρεμβάσεις αφιερωμένες, κάθε φορά, σε ένα επίκαιρο ζήτημα γύρω από την εργασία, την απασχόληση, τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και γενικότερα, την οικονομία και  την  παραγωγή.

Τα podcast του ΙΝΕ θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα  του καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) του Ινστιτούτου Εργασίας και θα ανανεώνονται κάθε 20 ημέρες.

Το πρώτο podcast (https://soundcloud.com/ine-gsee/ergasia-kai-alla-chg) έχει ως τίτλο «Ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού: Δύο ελέφαντες στο δωμάτιο» και αναλύεται από τον Γενικό Διευθυντή του ΙΝΕ / ΓΣΕΕ κ. Χρήστο Γούλα.

Το δεύτερο podcast (https://soundcloud.com/ine-gsee/akriveia-oikonomia-kai-agora) «Ακρίβεια, Οικονομία και Αγορά Εργασίας» και αναλύεται από τον Επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και καθηγητή ΕΚΠΑ, κ. Γιώργο Αργείτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.