Πληθος κοσμου στο WE GROW KIDS FESTIVAL

Χάρισε δημιουργικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους

Αισίως και με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το WE GROW KIDS FESTIVAL το παιδικό φεστιβάλ  που αρχικά ήταν να μην πραγματοποιηθεί λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή μας αλλά μετά από πολλαπλά αιτήματα πολιτών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία εμπορίου για 4η χρονιά και υποστηρίζεται από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού.      

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί όπου φορείς και δομές της πόλης μας είχαν στήσει από νωρίς τους πάγκους τους προκειμένου να απασχολήσουν δημιουργικά του μικρούς επισκέπτες που ήταν πολλοί. Ενώ την παράσταση έκλεψε όπως κάθε χρόνο το αερόστατο όπου οι μικροί επισκέπτες απογειώθηκαν μαζί του.

Το φεστιβάλ κορυφώθηκε την Κυριακή με την συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά  που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους και την θεατρική παράσταση «πιο δυνατός και  από τον σούπερμαν» από τη συντεχνία του γέλιου, που προβλημάτισε και κινητοποίησε όπως μόνο η αληθινή τέχνη ξέρει.

Το φεστιβάλ το οποίο διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας έχει αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από το κοινό της Κομοτηνής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη γονέων και παιδιών, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των εθελοντών που κάθε χρόνο δίνουν το παρών και συμβάλλουν στην διοργάνωση. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.