Πληρως στελεχωμενο θα ειναι το νεο Εσπερινο Λυκειο Κομοτηνης

Θα στεγαστεί μαζί με το Εσπερινό Γυμνάσιο στο κτίριο παραπλεύρως του 3ου Λυκείου

Στον χώρο του Εσπερινού Γυμνασίου θα στεγαστεί το νεοιδρυθέν Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κομοτηνής  παραπλεύρως του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, όπως εξήγησε μιλώντας στον «ΠτΘ» ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Παναγιώτης Κεραμάρης υπογραμμίζοντας πως «ήταν ένα αίτημα πολλών ετών για την πόλη της Κομοτηνής αλλά και την Ροδόπη γενικότερα, το οποίο τώρα έγινε πραγματικότητα».
 
Όσο για τη στελέχωση του σχολείου με εκπαιδευτικό προσωπικό ο κ. Κεραμάρης εξήγησε πως μετά τις εγγραφές θα αναλυθούν οι ανάγκες του. «Το Λύκειο θα στελεχωθεί όπως στελεχώνεται κανονικά κάθε σχολείο. Αφού γίνουν τα τυπικά, δηλαδή η εγγραφή των μαθητών και ο ορισμός του διευθυντή, και ανάλογα με τα τμήματα που θα δημιουργηθούν και τα ωράρια που απαιτούνται, θα συμπληρώσουμε καθηγητές ή θα τοποθετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες, και αν χρειαστεί θα προσληφθούν αναπληρωτές» τόνισε ο ίδιος.
 
«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Το θέμα ήταν να ιδρυθεί, από τη στιγμή που ιδρύθηκε, θα λειτουργήσει» σημείωσε κλείνοντας, εκφράζοντας την άποψη πως από ό,τι φάνηκε ενδιαφέρον θα υπάρξει

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.