Πληρης καθαρισμος γυρω απο τον Ηφαιστο

Συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής προχωρούν στην απομάκρυνση σκουπιδιών περιμετρικά του οικισμού

Συνεχίζεται και σήμερα ο καθαρισμός που γίνεται από το Δήμο Κομοτηνής, περιμετρικά του οικισμού του Ηφαίστου, ώστε να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που βρισκόταν σκορπισμένα περιμετρικά, αλλά και κατά μήκος του δρόμου παράλληλα με το ποτάμι.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε την Τρίτη, από τον δρόμο της Πανεπιστημιούπολης, και συνεχίστηκε την Τετάρτη, με οχήματα του Δήμου Κομοτηνής να προχωρούν στο καθαρισμό όλης της περιοχής από την όχθη του ποταμού Βοζβόζη μέχρι τον οικισμό.

Πλήρης καθαρισμός κοντά στο δρόμο από το Δήμο

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ισμαήλ Λεβέντ, έκαναν καθαρισμό όλης της όχθης, και θα βρίσκονται και σήμερα στην περιοχή, ώστε να καθαρίσουν περιμετρικά όλο τον οικισμό, μιας και το πρόβλημα είναι γενικευμένο.

Και αυτό γιατί ενώ ήδη υπήρχαν αρκετά σκορπισμένα απορρίμματα, οι έντονοι άνεμοι που έπληξαν την περιοχή τον τελευταίο μήνα είχαν σαν αποτέλεσμα τα σκουπίδια να σκορπιστούν σε σημαντική έκταση γύρω από τον οικισμό.

Για αυτό και ο καθαρισμός γίνεται τόσο με οχήματα, όσο και με τα χέρια, ώστε να καθαριστεί όλος ο χώρος γύρω από τον οικισμό. «Θέλουμε να συμμαζέψουμε όλα τα σημεία, γιατί με τον αέρα είχαν σκορπιστεί πολλά πράγματα δεξιά και αριστερά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα οχήματα του Δήμου προχώρησαν σε παρεμβάσεις σε όλο το μήκος της όχθης

Πάντως ο κ. Λεβέντ έκανε έκκληση στους κατοίκους του οικισμού, να μην πετούν ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια τους, γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να είναι συνεχώς παρών.

«Ο κόσμος πρέπει να μην πετάει ανεξέλεγκτα σκουπίδια και μπάζα, πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί» ανέφερε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.