Πιστοι στο ραντεβου τους με την αιμοδοσια οι Σιδηροχωριτες

53 άτομα έδωσαν αίμα για τον συνάνθρωπό τους στην 22η Αιμοδοσία του οικισμού

Με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια φορά, ολοκληρώθηκε η 22η Αιμοδοσία στο Νέο Σιδηροχώρι, με 53 συμπολίτες μας να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους το πολυτιμότερο αγαθό.

Για ακόμα μια φορά κάτοικοι του Νέου Σιδηροχωρίου και όχι μόνο, έδωσαν το παρών στην αιμοδοσία, σε μια δράση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, με τους ίδιους τους κατοίκους να την ζητούν από τους συντελεστές της κάθε έξι μήνες.

Και παρά το γεγονός ότι οι περιορισμοί της πανδημίας δεν επέτρεψαν στην ψυχή της αιμοδοσίας στο Νέο Σιδηροχώρι, την κ. Εύα Τσουρπουδή, να δώσει το παρών σε αυτή την δράση, το πνεύμα της προσφοράς ήταν εκεί, με τους εθελοντές που κάθε φορά βοηθούν την διοργάνωση, μέχρι τις κυρίες του οικισμού που προσέφεραν εδέσματα σε όσους έδωσαν αίμα.

Όπως σημείωσε η κ. Νόνα Ταρσή, πλέον η αιμοδοσία είναι μέρα χαράς και γιορτής για τον οικισμό, και έτσι έγινε και την Κυριακή, με την βοήθεια και του καιρού.

«Έχουμε σταθερούς εθελοντές αιμοδότες, και μένουμε ανοιχτοί και σε καινούριους» σημείωσε η κ. Ταρσή, τονίζοντας ευχαριστώντας τόσο το Σύλλογο Αιμοδοτών Ροδόπης, όσο και την αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, που τους βοηθούν να πραγματοποιήσουν δύο φορές το χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Μαΐου και την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, την δράση αυτή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.