Πηραν ονοματα 12 δρομοι του οικισμου Κρυονεριου

Μετά από εισήγηση του τοπικού Συλλόγου, που ενέκρινε το Τοπικό Συμβούλιο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών

Στην ονοματοδοσία 12 Ανωνύμων Οδών του Οικισμού Κρυονερίου Προσκυνητών  ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, οι οποίες θα πάρουν ως επί το πλείστον ονόματα αρχαίων Θεών και τοπωνύμια.

Τα ονόματα πρότεινε ο τοπικός Σύλλογος Κρυονερίου προς το Συμβούλιο της Κοινότητας Προσκυνητών η οποία με τη σειρά της τα ενέκρινε και τα προώθησε στο Δημοτικό Συμβούλιο, που έδωσε την τελική έγκριση.

Ποια ονόματα θα λάβουν οι οδοί

Ονόματα δόθηκαν τόσο στις κάθετες, όσο και στις παράλληλες οδούς επί του παραλιακού δρόμου που οριοθετεί τον οικισμό

Έτσι το συμβούλιο ενέκρινε:

1.Την ονομασία της 1ης καθέτου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 1 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Ροδόπης».

2.Την ονομασία της 2ης καθέτου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 2 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Κικόνων».

3.Την ονομασία της 3ης καθέτου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 3 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Καραθεοδωρή».

4.Την ονομασία της 4ης καθέτου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 4 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα  «Ποσειδώνος».

5.Την ονομασία της 1ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 5 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα  «Αθηνάς».

6.Την ονομασία της 2ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 6 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Ήρας».

7.Την ονομασία της 3ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 7 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Αρτέμιδος».

8.Την ονομασία της 4ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 8 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Αριστοτέλους».

9.Την ονομασία της 5ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 9 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Θράκης».

10.Την ονομασία της 6ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 10 στον χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Διός».

11.Την ονομασία της 7ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 11 στον αριθμημένος χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Πλάτωνος».

12.Την ονομασία της 8ης παραλλήλου οδού (Απεικονίζεται με το νούμερο 12 στον αριθμημένο χάρτη) επί του παραλιακού δρόμου με το όνομα «Ηροδότου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.