Πιο δυνατη τη δευτερη χρονια η Ακαδημια της ΑΜΘ

Με ταυτόχρονη εκδήλωση σε 6 πόλεις της ΑΜΘ ολοκληρώθηκε και για φέτος ο κύκλος των Διαλέξεων της Ακαδημίας - Δομή Δια Βίου Μαθήσεως

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 2η συνεχόμενη χρόνια ο κύκλος των Διαλέξεων της Ακαδημίας – Δομή Δια Βίου Μαθήσεως, που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Έτσι στην Κομοτηνή, και στις 5 άλλες πόλεις της περιφέρειας όπου πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα) διοργανώθηκαν Τελετές Λήξης, ενώ απονεμήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους δικαιούχους συμμετέχοντες.
 
Στην Κομοτηνή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων “Γεώργιος Παυλίδης” της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Τσαλικίδη να επισημαίνει σε όσους βρέθηκαν εκεί πως αποτελούν παράδειγμα της φράσης «Γηράσκω δ’ αεί πολλά διδασκόμενος».
 

Η δίψα και η ακούραστη αγάπη των ανθρώπων για μάθηση, τόνισε αποτυπώνεται με την παρουσία και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας ΑΜΘ, του ΔΠΘ, του ΤΕΙ ΑΜΘ και των πολιτών.
 
Με γνώμονα πάντα αυτήν την επιθυμία των πολιτών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κοιτάζει μπροστά, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνίας, καθιερώνοντας ως θεσμό την “Ακαδημία”.
 
Αυτή απευθύνεται στους πολίτες της Περιφέρειας παρέχοντας τη δυνατότητα απόκτησης εξειδικευμένων γνώσεων, με τη συμμετοχή του κόσμου να δίνει ώθηση και να αποτελεί το λόγο που η Ακαδημία τείνει να γίνει θεσμός.
 

Ο κ. Τσαλικίδης ευχαρίστησε του καθηγητές, που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες διαλέξεις τους μαζί με αυτούς που συμμετείχαν, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για μάθηση.
 
Διαβεβαίωσε δε πως ως Περιφέρεια θα έχουν και άλλες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δράσεις το επόμενο διάστημα.
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους δικαιούχους συμμετέχοντες από τους επίσημους προσκεκλημένους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.