ΠΓΝΑ: Νεαρη μητερα εφυγε απο τη ζωη λιγα 24ωρα μετα τη γεννα

Σε ηλικία 36 ετών

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου μιας 36χρονης μητέρας λίγα μόνο 24ωρα μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η νεαρή γυναίκα μετέβη την περασμένη Παρασκευή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να γεννήσει το μωράκι της. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα κύλησαν καλά και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα την Κυριακή και ενώ η νεαρή μητέρα βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο έχασε τις αισθήσεις. Αμέσως το ιατρικό προσωπικό κινητοποιήθηκε και η άτυχη μητέρα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς είχε υποστεί ανακοπή.

Η κατάσταση της υγείας της όμως ήταν κρίσιμη και την Κυριακή το απόγευμα φίλοι και συγγενείς έκαναν αγώνα μέσα από το διαδίκτυο προκειμένου να συγκεντρώσουν 40 φιάλες αίμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κινητοποίηση ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες φιάλες.

Δυστυχώς όμως ούτε η αγάπη όλων αυτών των ανθρώπων κατάφερε να την κρατήσει στην ζωή. Η νεαρή μητέρα «έσβησε» το απόγευμα της Δευτέρας στο δωμάτιο της ΜΕΘ αφήνοντας ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό.

Όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα γελαστό, καλόκαρδο και φωτεινό πλάσμα που αγαπούσε τόσο πολύ την οικογένεια της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.