Πεζοπορει στην Ιανα ο Δρομεας Θρακης

Δίνει ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή των Βαΐων

Συνεχίζει τις πεζοπορικές του εξορμήσεις ο Δρομέας Θράκης, αυτή τη φορά στην περιοχή της Ιάνας στην Παλαγία Έβρου, την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου.

Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια όμορφη κυκλική διαδρομή κατάλληλη για όλη την οικογένεια μήκους γύρω στα 6 χλμ, ξεκινώντας από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και κατηφορίζοντας μέσα από το πανέμορφο Πευκοδάσος θα φτάσουν στο χώρο αναψυχής όπου θα κάνουν και το πρώτο τους διάλειμμα.!

Στη συνέχεια θα ανέβουν στο Παρατηρητήριο όπου θα έχουν πανοραμική θέα σε όλη την γύρω περιοχή και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης όπου θα κάνουν και το μεγάλο τους διάλειμμα πριν ξεκινήσουν το δρόμο της επιστροφής ακολουθώντας μια κυκλική πορεία και ανηφορίζοντας προς το σημείο εκκίνησης.

Ραντεβού στις 11:00 στην πλατεία της Παλαγίας όπου οποίος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει το καφεδάκι του μέχρι να συγκεντρωθούν όλοι οι συμμετέχοντες και ξεκινήσουν για το σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας.

Το ραντεβού για τους συμμετέχοντες από την Κομοτηνή δίνεται στις 10:00 στο “Σπαθί” από όπου θα υπάρξει και Λεωφορείο (Κόστος 15 ευρώ) για την μετακίνηση τους εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός θέσεων.!

Για τους συμμετέχοντες από την Αλεξανδρούπολης που δεν έχουν μεταφορικό μέσο ραντεβού στις 10:45 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς.

Όλες οι λεπτομέρειες: www.dromeasthrace.eu

Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdwi7t1s6s…/viewform…

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, δια ζώσης και στο γραφείο του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, καθημερινές 5-8μμ.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης …και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.