Πετρινες Κατασκηνωσεις Μαρωνειας: «Εμεις ετοιμαζομαστε, εσεις μεινετε συντονισμενοι!»

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την ερχόμενη κατασκηνωτική περίοδο

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει μια παροιμία και φαίνεται πως οι ιθύνοντες των Πέτρινων Κατασκηνώσεων της Μαρώνειας την λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους. Έτσι άρχισαν από τώρα να προετοιμάζουν τις εγκαταστάσεις αλλά και το πρόγραμμα για την ερχόμενη κατασκηνωτική περίοδο.

Σε μήνυμά τους μάλιστα μας προτρέπουν να «μείνουμε συντονισμένοι» εξηγώντας απευθυνόμενοι προς γονείς και κατασκηνωτές πως «ο καιρός πλησιάζει για μια νέα κατασκηνωτική περίοδο και όλοι εμείς στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να σας υποδεθούμε και φέτος στο γνώριμο περιβάλλον των κατασκηνώσεων μας.

Για άλλη μια χρονιά θα βάλουμε τα δυνατά μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας αξέχαστες διακοπές με κέφι, παιχνίδι, μπάνια, αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τόσο στο κύριο Κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα, όσο και στο Ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιού.

Στα προγράμματα συμμετέχουν δωρεάν, παιδιά 6 έως και 16 ετών, μέσω ΟΑΕΔ, e-ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ, καθώς φυσικά και με ιδιωτική συμμετοχή σε προσιτές τιμές. Προγραμματίζουμε την έναρξη της Κατασκηνωτικής περιόδου για την 1η Ιουλίου, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για τις προθεσμίες εγγραφών, μόλις αυτές ανακοινωθούν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.