Πεθανε η γιαγια με τα τερλικια

Είχε κατηγορηθεί πως πουλούσε παράνομα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη

Έφυγε από τη ζωή η 93χρονη γυναίκα, που έγινε γνωστή από την περιπέτεια που είχε η ίδια τον Απρίλιο του 2019, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς διότι, όπως είχε κατηγορηθεί, πουλούσε παράνομα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη.

Στην κ. Σουζάνα Ηλιάδου είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 2.600 ευρώ.

Η περιπέτεια της 93χρονης Σουσάνας Ηλιάδου είχε ξεσηκώσει τεράστιο κύμα αντιδράσεων και συμπαράστασης στο πρόσωπο της. Η κ. Ηλιάδου είχε βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για να δικαστεί για άσκηση εμπορίου χωρίς άδεια και αθωώθηκε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως γενικότερα χάριζε τα τερλίκια που έφτιαχνε, όμως κάποια της είχαν μείνει και είχε σκεφτεί να τα πουλήσει.

Το πρωί Δευτέρας 26ης Δεκεμβρίου, της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, η 93χρονη γυναίκα, που είχε αρκετά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή.

 «Η μητέρα μου αισθάνθηκε αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας, την μετέφερα γρήγορα στο ΑΧΕΠΑ και εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ό,τι και αν έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Η μανούλα μου είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της. Δεν άντεξε. Στις 11:00 το πρωί έφυγε. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και είχε στενοχωρηθεί πολύ με αυτά που είχαν γίνει με τα δικαστήρια», ανέφερε η κόρη της στο newsit.gr .

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.