Περιδιαβαση στην Αρχαια Εγνατια οργανωνει η ΠΑΜΘ μαζι με την Εφορεια Αρχαιοτητων Εβρου

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

Περιήγηση στο πεδινό τμήμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ. η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Via Egnatia και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.
 
Σχετική ενημέρωση για την ιστορία της Αρχαίας Εγνατίας Οδού και την πορεία της έρευνας και ανάδειξής της στην περιοχή μας θα παρέχει στους συμμετέχοντες η τ.Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, Επίτιμη Διευθύντρια Αρχαιοτήτων, κ. Πολυξένη Τσατσοπούλου.
 
Η μετάβαση στα σημεία περιήγησης θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο. Σημείο εκκίνησης ορίζεται το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Ψαρών, στην Αλεξανδρούπολη.
 
Ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί η 8:30 π.μ. και η ώρα αναχώρησης η 9:00 π.μ.
 
Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται, για τη δική τους διευκόλυνση, να φορούν κλειστά αναπαυτικά παπούτσια και να έχουν απαραίτητα μαζί τους καπέλο για τον ήλιο και δροσερό νερό.

Info
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες 8.30 – 15.00 στο τηλέφωνο 25513-55329 (Παρδαλίδου Χρυσαφένια & Σκεύα Ελένη) ή να τις υποβάλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τα αντίστοιχα τηλέφωνα επικοινωνίας.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.