Πεντε νεοι της πολης βραβευτηκαν για τις διακρισεις που εφεραν στην Κομοτηνη

Οι Σπύρος Τερλεμές, Λέανδρος Κουρτίδης, Άγγελος Χουβαρδάς, Αθανασία Δαλακούρα και Νικολέτα Μπάρμπα βραβεύτηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσαλικίδη

Πέντε νέοι που έφεραν στην πόλη μας διεθνείς διακρίσεις στους τομείς του αθλητισμού και των επιστημών, βραβεύτηκαν το πρωί της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, στο πλαίσιο του 5ου Παιδικού Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής.

Κατά την τελετή βραβεύτηκαν ο Σπύρος Τερλεμές για τις σημαντικές διακρίσεις του σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς Φυσικής, οι Λέανδρος Κουρτίδης και Άγγελος Χουβαρδάς για τις διακρίσεις που απέσπασε η εφαρμογή e-Αιμοδότες στον πρόσφατο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων, η Αθανασία Δαλακούρα για τις σημαντικές διακρίσεις της σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς στις φυσικές επιστήμες, και η Νικολέτα Μπάρμπα για την σημαντική διάκρισή της στην πάλη στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17.

 «Άξια τέκνα της περιοχής μας» χαρακτήρισε τους βραβευθέντες ο κ. Τσαλικίδης, που ευχαρίστησε και συνεχάρη τους γονείς και τους δασκάλους τους, που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν δίπλα τους και κατάφεραν, μέσα από την παιδεία που εξέλαβαν, να μεταλαμπαδεύσουν αυτό που πραγματικά ήθελαν σε αριστεία, ως κοινωνική αρετή.

Θεωρεί δε πως το παράδειγμά τους θα εμπνεύσει τα παιδιά της Ροδόπης αλλά και όλους τους κατοίκους της να συνεχίζουν στα βήματά τους.

Επίσης βραβεύτηκε και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη προσφορά της, με την Προϊσταμένη κ. Κατερίνα Σαραφίδου να τονίζει πως πρόκειται για ένα βραβείο για το οποίο εργάστηκαν τόσο ο προκάτοχός της κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης όσο και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Γιάννης Σιγούρος, ενώ συνεχάρη την Περιφέρεια για την πρωτοβουλία αυτή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.