Πατερας-τερας ασελγουσε επι χρονια στη 15χρονη κορη του

Ανατριχιαστική υπόθεση σε χωριό της Ξάνθης

Τέλος σε ένα μαρτύριο, που βίωνε για αρκετά χρόνια και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αποφάσισε να δώσει χθες μία 15χρονη κοπέλα από χωριό της Ξάνθης. Η 15χρονη μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή έπεσε θύμα βιασμού από τον 44χρονο πατέρα της. Οι αστυνομικές αρχές προέβησαν άμεσα στη σύλληψη του 44χρονου, ενώ κίνησαν τις διαδικασίες για την επιβεβαίωση της υποβληθείσας καταγγελίας, αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη της κοπέλας.

Σήμερα το πρωί η 15χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Θράκης, κ. Νικόλαο Κιφνίδη, με το πόρισμα του τελευταίου να προκαλεί σοκ και ανατριχίλα. Από την εξέταση προέκυψε ότι η 15χρονη, όχι μόνο έπεσε θύμα βιασμού το περασμένο Σάββατο, όπως είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, αλλά και ότι βίωνε το συγκεκριμένο μαρτύριο επί σειρά ετών, από πολύ μικρότερη ηλικία.

Το λόγο πλέον έχουν οι αστυνομικές αρχές, που καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση σε όλες της τις διαστάσεις, ώστε να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.  
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.