Παρουσιαζεται η Ειδικη Περιβαλλοντικη Μελετη για την ΠΕ Εβρου και την Ανατολικη Ροδοπη

Δημόσια διαδικτυακή παρουσίαση την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη σε ολόκληρη την ΠΕ Έβρου και την Ανατολική Ροδόπη που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Σε μια προσπάθεια όλο και μεγαλύτερης διάχυσης του περιεχομένου της εν λόγω μελέτης η εταιρεία «ΟΜΙΚΡΟΝ Α.Ε.» που εκπονεί για λογαριασμό του ΥΠΕΝ την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (Ε.Π.Μ.) των προστατευόμενων περιοχών του ευρωπαϊκού δικτύου ΦΥΣΗ 2000 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή παρουσίαση. 

Όπως εξηγεί η εταιρεία «η μελέτη αφορά στον καθορισμό ζωνών και όρων δραστηριοτήτων και προτείνει Μέτρα, Δράσεις και Έργα για τα επόμενα χρόνια. Οι πρώτες περιοχές έχουν ολοκληρωθεί και αφορούν το σύνολο των προστατευόμενων περιοχών της Π.Ε. Έβρου, της Σαμοθράκης καθώς και ένα μικρό τμήμα της Π.Ε. Ροδόπης. Το σύνολο των παραδοτέων (κείμενα, χάρτες) είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ https://ypen.gov.gr/diavouleusi/ όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να περιηγηθεί και να καταθέσει απόψεις στο πλαίσιο σχετικής δημόσιας διαβούλευσης».

Η δημόσια διαδικτυακή παρουσίαση της Ε.Π.Μ. έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 10.00 και απευθύνεται κατά κύριο λόγο, σε υπηρεσίες και ενδιαφερόμενους φορείς.

Η παρουσίαση θα μεταδίδεται και για το κοινό στην πλατφόρμα του Youtube στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCA3c8fAvZ23wa7iDu1kNUyw

Info

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2310460470.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.