Παρων στην Εκθεση Ανατολικη Μακεδονια Θρακη 2015 και το ΔΠΘ

Θα προβάλει στους επισκέπτες τις δράσεις των δομών του Ιδρύματος

Το παρών του θα δώσει φέτος για πρώτη φορά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην 23η Πανελλήνια “Έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2015” που θα πραγματοποιηθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής από 20 έως και 22 Νοεμβρίου 2015.
 
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειάς του, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της περιφερειακής, εθνικής, ευρωπαϊκής, αλλά και διεθνούς παρουσίας του και των διεθνών συνεργασιών του μέσα από την ενεργό συμμετοχή του σε αναπτυξιακές δραστηριότητες της περιφέρειας ΑΜΘ. Στο πλαίσιο αυτό το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προχωρά ένα βήμα ακόμη μπροστά, θέτοντας σε προτεραιότητα την ενημέρωση του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής σε θέματα που δεν περιορίζονται μόνο στο στενό επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο αλλά άπτονται και στην κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου.
 
Το Πανεπιστήμιο θα συμμετέχει με το stand Νο1, ενώ προσωπικό του Πανεπιστημίου θα είναι στο χώρο της Έκθεσης όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της, ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις των δομών του Ιδρύματος και δίνοντας σχετικές πληροφορίες. Επίσης, θα λειτουργεί και έκθεση προβολής δράσεων, ερευνητικών αποτελεσμάτων και υπηρεσιών του Ιδρύματος.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.