Παραταση Αιτησεων για τη δραση του ΣΕΓΕ «#Her_Research»

Νέα προθεσμία έως 15 Φεβρουαρίου

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ ανακοίνωσε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη δράση “#Her_Research” παρατείνεται έως την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024.

«Μετά την θερμή ανταπόκριση και τον υψηλό αριθμό συμμετοχών, αποφασίσαμε να παραχωρηθεί επιπλέον χρόνος στις ερευνήτριες που ενδιαφέρονται, προκειμένου να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία» αναφέρι σχετικά ο Σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.

Αυτή η παράταση δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες επιστήμονες και ερευνήτριες να αναπτύξουν και να προωθήσουν τις ιδέες τους στον επιστημονικό χώρο με τον Σύνδεσμο να προσκαλεί όλες τις ενδιαφερόμενες γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της έρευνας να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πρόσθετη περίοδο για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Στόχος του “Her_Research” είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, την πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση, καθώς και τη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο, η δράση «#Her_Research», επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα.

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ, κ.Αποστολίνα Τσαλταμπάση σχολίασε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεχίζουμε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία που υποστηρίζει και ενισχύει τη συμμετοχή των γυναικών στην επιστημονική κοινότητα. Καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί μας».

Info

Υποβολή αιτήσεων ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.