Παραπονα για την παιδικη χαρα διπλα στο Μουσικο Σχολειο

Επικαλύπτονται σιγά σιγά από χώμα τα μαλακά δάπεδά της

Η παιδική χαρά στην περιοχή της Εκτενεπόλ, δίπλα στο Μουσικό Σχολείο, είχε πάντα τις ιδιαιτερότητες της, τόσο λόγω της χωροταξίας της, όσο και λόγω της σχετικής «ανοιχτοσύνης» της.

Και αυτό γιατί ενώ βλέπουμε πολλές παιδικές χαρές να «ασφυκτιούν» περικλεισμένες από δρόμους και άλλους χώρους, αυτή έχει το πλεονέκτημα να περιβάλλεται από ανοιχτούς χώρους, χωρίς κυκλοφορία οχημάτων, και τα παιχνίδια της να έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους.

Αυτή η άπλα όμως, και οι χωμάτινοι διάδρομοι τόσο εντός της παιδικής χαράς, όσο και αυτοί που την περικλείουν, φαίνεται ότι έχουν δημιουργήσει προβλήματα το τελευταίο διάστημα για τους γονείς.

Συγκεκριμένα γίναμε δέκτες παραπόνων από γονείς για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, με το χώμα να καλύπτει πολλές φορές τόσο τα παιχνίδια όσο και τα ελαστικά δάπεδα, κάτι το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί εμπόδια στα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως γενικότερα ο χώρος γύρω από την παιδική χαρά, για τον οποίο εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει αρμοδιότητα ο Δήμος, φέρει γενικότερα την εικόνα της εγκατάλειψης, και σίγουρα η κατάστασή του δεν βοηθά στην ορθή λειτουργία της παιδικής χαράς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.