Παραπονα για την (μη) αντικατασταση φωτισμου στην Εκτενεπολ

Παρόλο που τοποθετήθηκαν οι καινούριες κολώνες, ακόμα ο φωτισμός γίνεται με τα παλιά φωτιστικά

Εδώ και κάποιο διάστημα, σε όλη την πόλη γίνονται εργασίες αντικατάστασης φωτισμού παλιού τύπου, με φωτισμό LED, κάτι που θα μειώσει την κατανάλωση ρεύματος στο Δήμο, εξοικονομώντας και πολύτιμους πόρους για αυτόν.

Μεταξύ των περιοχών όπου γίνεται η αντικατάσταση, είναι αυτή της Εκτενεπόλ, όπου υπάρχουν και σπίτια με δημόσια φώτα που έχουν ιδιάζουσα χωροθεσία, όπως στις οδούς Κριμαίας και Οδησσού.

Στις συγκεκριμένες, όπως μας κατήγγειλαν περίοικοι, ενώ ο εργολάβος που κάνει την εγκατάσταση τοποθέτησε τις μεταλλικές κολώνες που θα δεχτούν τα φώτα LED, εκτός των οικιών, δεν προχώρησε στην τοποθέτηση των φωτιστικών, και συνεχίζουν να λειτουργούν τα παλιά φώτα τα οποία, και εδώ έρχεται η ιδιάζουσα χωροθεσία, βρίσκονται εντός των αυλών των οικιών.

Όπως μας ανέφεραν, πλέον έχουν τις μεταλλικές κολώνες έξω στο δρόμο, ο οποίος, να σημειώσουμε, δεν έχει πεζοδρόμια και είναι αρκετά στενός, και δεν έχουν αφαιρεθεί οι παλιές, την ώρα που κάποιες ήδη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχουν καεί.

Με δεδομένο ότι η ολοκλήρωση του έργου περιλαμβάνει τόσο την τοποθέτηση των λαμπών, όσο και την παύση λειτουργίας των παλιών, το παράπονο είχε να κάνει με την καθυστέρηση σε αυτό τον τομέα, που φοβούνται ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.