Παραμενει απληρωτος απο το 2019 ο Χ. Σακαλη για τα αρνια που πουλησε

Παρά τις υποσχέσεις, ο έμπορος στον οποίο πούλησε τα αρνιά αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, δεν τον έχει πληρώσει

Ανάμεσα σε όλα τα προβλήματα που έχουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, μας, τόσο τώρα όσο και στο παρελθόν, υπάρχουν και τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την πώληση των ζώων τους σε εμπόρους, που στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να τους έχουν πληρώσει.

Μια τέτοια περίπτωση είναι του κ. Χαρούν Σακαλή, κτηνοτρόφου από τη Ροδόπη, ο οποίος, όπως τονίζει, έχει τιμολόγιο στα χέρια του από το 2019, αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, το οποίο δεν έχει πληρωθεί.

«Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει ούτε φράγκο. Τι θα γίνει η κατάστασή μας, πώς θα επιβιώσουμε; Τώρα ο έμπορος και ο μεσίτης κάνει πως δεν με γνωρίζει» σημείωσε, τονίζοντας πως ενώ έχει απευθυνθεί σε δικηγόρους, δεν φαίνεται να υπάρχει λύση για το ζήτημα.

«Μου πήραν τα αρνιά, μου είπαν πως σε μερικές ημέρες θα πληρωθώ, και τώρα δεν με γνωρίζουν καν» επανέλαβε, συμπληρώνοντας πως ήδη αυτός έχει καταβάλλει το ΦΠΑ, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Σημείωσε δε πως υπάρχουν και άλλοι κτηνοτρόφοι στην περιοχή μας, που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, και μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, με τον ίδιο έμπορο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.