Παραιτηθηκε ο προεδρος και αλλα πεντε μελη ΔΣ του ΕΟΣ Κομοτηνης

Αιχμές από τον Θωμά Καλογιαννίδη για τοξικό κλίμα

Την παραίτηση του από πρόεδρος του ΕΟΣ Κομοτηνής υπέβαλε την Πέμπτη ο κ. Θωμάς Καλογιαννίδης μαζί με άλλα πέντε μέλη του ΔΣ.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο ίδιος αφήνει αιχμές για το κλίμα που επικρατούσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αναφέροντας συγκεκριμένα «ενώ η λειτουργία του ΔΣ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, στην πορεία αυτό άρχιζε να αλλάζει. Φτάσαμε τελικά σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή.

Εγώ προσωπικά προχώρησα στην παραίτηση μου για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, αλλά και γιατί δεν μπορούσα να φέρω σε πέρας το έργο που είχα αναλάβει να κάνω, γιατί το κλίμα μέσα στο ΔΣ είχε γίνει πλέον τοξικό. Συνεχείς εντάσεις, διαφωνίες, έλλειψη σεβασμού, ειρωνείες και διαπληκτισμοί, που προκάλεσαν τελικά και τις υπόλοιπες παραιτήσεις».

Ο ίδιος κάνει γνωστό ότι ο σύλλογος πορεύεται με τα εναπομείναντα μέλη και οδηγείται άμεσα σε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση και ζητώντας συγνώμη.

«Τέλος για το καλό του συλλόγου θα ήθελα να πω, ότι επιτέλους πρέπει να αναγνωριστούν αυτοί που προσφέρουν στο σύλλογο εδώ και χρόνια και να απομονωθούν οι φωνές που προκαλούν αναταράξεις» σημειώνει ο ίδιος κλείνοντας την ανάρτησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.