Παραδοση Επιχειρησιακου Εξοπλισμου απο το Σωματειο Ειδικων Φρουρων ΑΜΘ στις Υπηρεσιες Πρωτης Γραμμης Δ.Α. Καβαλας
Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025 το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο κ. Γαλανίδη Αναστάσιο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Φωτόπουλο Άνθιμο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Ακριτίδη Δαμιανό, τον Αναπληρωτή Ταμεία κ. Σαραλιώτη Βασίλειο και τον Αντιπρόεδρο Γ’ κ. Μιχαηλίδη Ευστάθιο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του να θωρακίσει τους αστυνομικούς πρώτης γραμμής επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.
Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α. Καβάλας κ. Σιμούδη Κωνσταντίνου παραδόθηκε σύγχρονος επιχειρησιακός εξοπλισμός στις αστυνομικές υπηρεσίες ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε. και στην Διμοιρία Υποστήριξης Καβάλας.
Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Α/Α’ κ. Τούρογλου Ιωάννης παρέλαβε 2 αδιάβροχους φορητούς ασύρματους Retevis RA89 VHF/UHF 10W.
Ο επικεφαλής της Διμοιρίας Υποστήριξης Α/Β’ κ. Χασιώτης Σπυρίδων παρέλαβε 2 θώρακες προστασίας, φορητό ασύρματο, θήκη μεταφοράς πυροσβεστήρα και θήκη φυσούνας.
Ο επικεφαλής της Ο.Π.Κ.Ε. παρέλαβε 10 σύγχρονους υψηλών προδιαγραφών φορείς αλεξίσφαιρων και 2 φορητούς ασύρματους. Εξοπλισμός που θα αναβαθμίσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον βαθμό προστασίας των υπηρεσιών.
«Μένουμε σταθεροί στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των συναδέλφων μας ώστε να επιτελέσουν το έργο τους αποτελεσματικότερα, με την βοήθεια και συμβολή των ευπατριδών χορηγών μας, που η προσφορά τους αυτή επιστρέφεται πολλαπλάσια πίσω στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας.
Έχουμε επιλέξει να είμαστε χρήσιμοι και παρών όπου χρειαστεί, δεν αφήνουμε κανέναν αβοήθητο, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που λαμβάνουμε από τους συναδέλφους μας και τους συμπολίτες μας διότι μας δυναμώνουν την θέληση να κάνουμε περισσότερα.
Πάντα δίπλα στον συνάδελφο» αναφέρει σε μήνυμά του το Σωματείο.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
