«Παραδιδουν» τα κλειδια οι εστιατορες και ιδιοκτητες καφε

Το Σωματείο Ζυθεστιατόρων και το Σωματείο Καφεποτοπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας συμμετέχουν στην πανελλαδική δράση κινητοποίησης της ΠΟΕΣΕ

Την συμμετοχή τους στην δράση κινητοποίησης «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου με πρωτοβουλία της ΠΟΕΣΕ ανακοίνωσαν το Σωματείο Ζυθεστιατόρων Κομοτηνής και Περιφερείας και το Σωματείο Καφεποτοπωλών  Κομοτηνής και Περιφερείας.
 
Η δράση η οποία πραγματοποιείται σε πανελλαδικό επίπεδο έρχεται στο πλαίσιο αντίδρασης του κλάδου για την έλλειψη στήριξης από την Πολιτεία, εξαιτίας του lockdown λόγω πανδημίας.
 
Στην σχετική ανακοίνωσή τους τα δύο Σωματεία της περιοχής μας απευθύνουν κάλεσμα προς τους συναδέλφους των ανωτέρω κλάδων και μη, να στηρίξουν την δράση στέλνοντας μήνυμα στην κεντρική εξουσία.  
 
Η δράση Παράδοση των Κλειδιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης επί της οδού Σοφ. Κομνηνού 13.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.