Παραδεχτηκε δευτερο βιασμο ο 15χρονος που δικαζεται για τον φονο του 6χρονου απο το Αλαν Κογιου

Σήμερα η δίκη για τον φόνο του 6χρονου

Τρείς πράξεις, του βιασμού, της ληστείας και της παράνομης κατακράτησης ενηλίκου, με συνεργό, αποδέχτηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου κατά την ανάκρισή του ο 15χρονος από το Αλάν Κογιού, ο οποίος σήμερα Παρασκευή δικάζεται για τον φόνο εκ προθέσεως και τον βιασμό και την αποπλάνηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ.
 
Πρόκειται για δεύτερη υπόθεση, η οποία προέκυψε από την καταγγελία της μητέρας του βιασθέντος, ο οποίος είναι κωφάλαλος με νοητική υστέρηση.
 
Όπως σημείωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κ. Δημήτρης Μήλιογλου, ο  15χρονος αποδέχτηκε την πράξη του βιασμού, της ληστείας και της παράνομης κατακράτησης, με συνεργό έτερο άτομο που κατοικεί στην περιοχή Τέρμα Αδριανουπόλεως.
 
Στον 15χρονο επεβλήθη το μέτρο της εντατικής επιμελείας από την κοινωνική υπηρεσία του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νέων Κορίνθου, όπου κρατείται από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν και είχε κριθεί προφυλακιστέος για τον φόνο εκ προθέσεως και τον βιασμό και την αποπλάνηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ.
 
Η δίκη του για την υπόθεση του 6χρονου πραγματοποιείται σήμερα το πρωί, με παράσταση πολιτικής αγωγής από τους γονείς του θύματος, με την απόφαση να αναμένεται το απόγευμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.