Αναδειχθηκε πλειοδοτης για το Τουριστικο Περιπτερο Ιμερου

Βρέθηκε ενδιαφερόμενος για να το αναλάβει για τα επόμενα 12 χρόνια

Επιτυχής, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και προσπάθειες, ήταν η επαναληπτική δημοπρασία για το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου, με ένα ενδιαφερόμενο να εμφανίζεται για να «χτυπήσει» το Τουριστικό την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Η μίσθωση είναι για 12 χρόνια, ενώ το Τουριστικό θα χρειαστεί εκτενείς εργασίες μιας και έχει εγκαταλειφθεί για πάρα πολλά χρόνια, και έχει λεηλατηθεί εσωτερικά.

Στη δημόσια διαδικασία αναδείχθηκε πλειοδότης-μισθωτής ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Υδατοκαλλιεργητών Ροδόπης, ο οποίος θα αξιοποιήσει το Περίπτερο και ο οποίος θα υλοποιήσει εργασίες συντήρησης και επισκευής του.

Η ελπίδα όλων είναι πάντως πως θα μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά, ώστε να ξαναζωντανέψει την παραλία, και να ενισχύσει και την περιοχή.

Παρόντες στην ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία ήταν ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Μουσταφά Καραγκιόζ, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μαρώνειας κ. Χαράλαμπος Καρύδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αειφόρου Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Βασιλειάδη και εκπρόσωποι του Αλιευτικού Συνεταιρισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.