Παντρευτηκε η κορη του Ιλχαν Αχμετ Μπουκετ

Ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου Κομοτηνής με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μουσταφά Χακκή

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η κόρη του βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ  Ιλχάν Αχμέτ, Μπουκέτ με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μουσταφά Χακκή, την περασμένη Πέμπτη, 20 Μαΐου.

Ο Μουσταφά και η πανέμορφη Μπουκέτ ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου Κομοτηνής, όπου τελέστηκε ο πολιτικός γάμος, με μάρτυρες την δικηγόρο Γκιζέμ Μπεσήμ και την αρχιτέκτονα Νιχάν Αγιάν. Τον γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Το νεαρό ζευγάρι με τους μάρτυρες της τελετής Γκιζέμ Μπεσήμ με το σύζυγό της δημοτικό σύμβουλος Εμρέ Αχμέτ και τη Νιχάν Αγιάν

Η Μπουκέτ είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ ο Μουσταφά διατηρεί το δικό του λογιστικό γραφείο.

Στο πλευρό τους, πέραν των λοιπόν συγγενών και φίλων, βρέθηκαν τόσο ο κ. Ιλχάν Αχμέτ με την σύζυγό του Μπελκίν, όσο και οι γονείς του γαμπρού κ.Φαρούκ Χακκή με την σύζυγό του Αϊσέλ, ευχόμενοι στο νεαρό ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο, γεμάτο χαρές και όμορφες στιγμές, με μια ευτυχισμένη κοινή πορεία όπως έγραψε και ο βουλευτής «στα εύκολα και στα δύσκολα».

Στο πλευρό των νεονύμφων οι γονείς Ιλχάν Αχμέτ με την σύζυγό του Μπελκίν και Φαρούμ Χακκή με την σύζυγό του Αϊσλέ

Μουσταφά και Μπουκέτ να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Στους γονείς να τους χαίρεστε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.