Πανω απο εκατο πλαστα 50ευρα σκοπευαν να ριξουν στην αγορα της Καβαλας δυο Βουλγαροι παραχαρακτες

Συνελήφθησαν την Κυριακή το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, 23 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
 
Ειδικότερα, οι δράστες, την Κυριακή  το πρωί, μετέβησαν σε κατάστημα στην Καβάλα, όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή, χρησιμοποιώντας ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, πλην όμως η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή.
 
Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, εντοπίζοντας άμεσα τους δύο αλλοδαπούς.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
•  6 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
•  το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ
•  1 κλειδί από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
 
Στη συνέχεια, με τη συνδρομή των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκε το όχημα των δραστών, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν ακόμη 94 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.
 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο αλλοδαποί, το πρωί της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησαν μία συναλλαγή σε κατάστημα στην Καβάλα, χρησιμοποιώντας παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
 
Κατασχέθηκαν επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 1 παραχαραγμένο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, που χρησιμοποίησαν οι δράστες στη συναλλαγή τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 

Συνελήφθη 41χρονος  για χρήση πλαστού δελτίου τεχνικού ελέγχου του αυτοκινήτου του

Συνελήφθη στις 16-5-2015 το μεσημέρι, στην Προσοτσάνη Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 41χρονος, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι κατά την διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, κατείχε και επέδειξε, ένα πλαστό δελτίο τεχνικού ελέγχου του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που οδηγούσε.
Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.
Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 67χρονο, ιδιοκτήτη του οχήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας. 

Στο Αμόριο Έβρου βρέθηκε πτώμα μετανάστη σε προχωρημένη σήψη

Ανευρέθη στις 17-5-2015 το πρωί, στην αγροτική περιοχή του Αμορίου  Έβρου, ένα πτώμα ανδρός, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας. 

Μοτοσικλετιστής έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Σουφλί και τραυματίστηκε θανάσιμα

Την 16-5-20154 το απόγευμα, στο Σουφλί Έβρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 42χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο 42χρονος.
Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.