Πανω απο 2 κιλα φυλλα καπνου σε κατασταση αποξηρανσης εκρυβε στο σπιτι του 51χρονος στη Ροδοπη

Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 51χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 51χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν φύλλα καπνού σε κατάσταση αποξήρανσης, συνολικού βάρους 2.196 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Σε εξέλιξη έρευνες τις αστυνομίας για την ταυτοποίηση 3 αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών οι οποίοι εξαπάτησαν μέσω διαδικτύου 43χρονο ημεδαπό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι, στις 10 Οκτωβρίου, εξαπάτησαν μέσω διαδικτύου 43χρονο. Αναλυτικότερα, ο 43χρονος εντόπισε αγγελία που είχε αναρτηθεί σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά αρχικά με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του οχήματος και στη συνέχεια με τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι θα αναλάμβαναν τη μεταφορά και την παράδοση του οχήματος.
 
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν τον 43χρονο, πείθοντάς τον να τους αποστείλει, στις 10 Οκτωβρίου, μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως προκαταβολή για την αγορά του οχήματος, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοραπωλησία. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας. 

Το κυλικείο της Πανεπιστημιούπολης στα Κιμμέρια Ξάνθης έβαλε στο μάτι 22χρονος

Μία τηλεόραση, μηχάνημα έκδοσης καρτών και 100 ευρώ ανάμεσα στη λεία του
 
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, διάρρηξη κυλικείου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 12-10-2015.
 
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την Τρίτη το πρωί, στο Δροσερό Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 22χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης διέρρηξε κυλικείο του Πανεπιστημίου, που βρίσκεται σε κτίριο της Πανεπιστημιούπολης Κιμμερίων Ξάνθης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μια τηλεόραση, ένα μηχάνημα έκδοσης καρτών (προπληρωμένων και κινητής τηλεφωνίας), το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και διάφορα προϊόντα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, βρέθηκαν η αφαιρεθείσα τηλεόραση και το παραπάνω μηχάνημα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κυλικείου. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.