Πανω απο 1000 εμβολια την εβδομαδα θα γινονται στο Κεντρο Υγειας Ιασμου

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα ραντεβού στο δεύτερο εμβολιαστικό κέντρο που ξεκίνησε τη λειτουργία του την Τετάρτη

Το εμβολιαστικό κέντρο στον Ίασμο ήταν το πρώτο που διέθετε το εμβόλιο της Astra Zeneca, και έτσι η αρχική προσέλευση ήταν σημαντική.  Αυτό τόνισε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ιάσμου κ. Βαλέριος Κεσίδης, σημειώνοντας όμως πως σταδιακά τα ραντεβού για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου εμβολίου μειώθηκαν.

Αυτή η τάση αναστράφηκε μόλις άνοιξαν τα ραντεβού για τις νεότερες ηλικίες, και έτσι την Τετάρτη πραγματοποίησαν 67 εμβολιασμούς με Astra Zeneca.

Αυτό όμως που εκτόξευσε τον αριθμό των ραντεβού ήταν το άνοιγμα του δεύτερου εμβολιαστικού κέντρου, αυτή τη φορά με Pfizer, με 168 ραντεβού για την πρώτη μέρα λειτουργίας τους, την Τετάρτη.

Αυτή  είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τόσο μεγάλη προσέλευση και κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να τους εξυπηρετήσουν όλους, υπολογίζοντας πως θα πραγματοποιούν πάνω από 1000 εμβόλια την εβδομάδα.

Ευχαρίστησε δε τον Δήμαρχο Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν για την συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και του εμβολιαστικού κέντρου, αλλά και την 4η ΥΠΕ, που είναι πάντα δίπλα τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.