Πανηγυρικος Εσπερινος στο παρεκκλησι της Αγιας Ειρηνης

Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης

Την περασμένη Τετάρτη και ώρα 19.00 παραμονή της εορτής της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης στο παρεκκλήσι στα Αρριανά Ροδόπης τελέσθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και περιφορά της Ιεράς Εικόνας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, πολλών Ιερέων της περιοχής και πληθώρας μελών και φίλων του Συνδέσμου, συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Σαπών.
 
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυν.Υποδ/ντής κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο Υποδ/της της ΧΧΙ Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης κ. Νικόλαος Αγγελής ο Υποδ/της της Σχολής Αστυνομίας Αστυν. Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Σταμπουλής μαζί με αντιπροσωπεία Δοκίμων Αστυφυλάκων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Έβρου κ. Ανέστης Αργυριάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν.Ροδόπης κ. Δημήτριος Παντέλας και ο Ταμίας κ. Χρήστος Ζάρας.
 
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο Δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για όλους όσους παρευρέθησαν ενώ μία ημέρα μετά, κυριώνυμη ημέρα της Αγίας Ειρήνης στον ίδιο χώρο τελέσθηκε θεία Λειτουργία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.