Πανελληνιες 2019: Ο σχολιασμος των θεματων Ιστοριας, Φυσικης και Αναπτυξης Εφαρμογων Προγραμματιστικου Περιβαλλοντος

Οι καθηγήτριες Λιάνα Κιάκου, Χαρά Τζιτζιάρη, Δήμητρα Σκουλαρίδου και Ζάνα Ιωακειμίδου καταθέτουν τις απόψεις τους για τα θέματα της τρίτης ημέρας των φετινών πανελλαδικών

Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάστηκαν το πρωί της Τετάρτης, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
 
Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
 
Τα θέματα, την δυσκολία τους αλλά και την καινοτομία των ερωτήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια κλήθηκαν να σχολιάσουν η κ. Λιάνα Κιάκου, η κ. Χαρά Τζιτζιάρη, η κ. Δήμητρα Σκουλαρίδου και η κ. Ζάνα Ιωκειμίδου, χαρακτηρίζοντας τα θέματα προσιτά για καλά διαβασμένους μαθητές.

Λιάνα Κιάκου – «2001 Ορόσημο» «Τα φετινά θέματα απαιτούσαν κριτική σκέψη και όχι στείρα αποστήθιση» (εδώ)

Χαρά Τζιτζιάρη – «Μεθοδικό» «Τα θέματα κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος κλιμακούμενης δυσκολίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» (εδώ)

Δήμητρα Σκουλαρίδου- «2001 Ορόσημο» «Θα αυξηθεί το ποσοστό των άριστων μαθητών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» (εδώ)

Ζάνα Ιωακειμίδου- «Πολυδύναμο» «Ο όγκος των θεμάτων και όχι τόσο η δυσκολία τους αιφνιδίασε και δυσκόλεψε τους μαθητές» (εδώ)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.