Παει ΔΕΘ το ΠΑΜΕ Ροδοπης

Συμμετοχή και από τη Ροδόπη θα υπάρχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ μαζί με άλλα συνδικάτα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ.

Όπως σημείωσε το μέλος του ΠΑΜΕ κ. Σάκης Βαργεμίδης, εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιούν περιοδείες σε χώρους εργασίας, καλώντας το λαό της Ροδόπης να συμβάλλει στην επιτυχία της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
 
Το συλλαλητήριο γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, για την ξεδιαντροπιά με την οποία η κυβέρνηση μιλάει για «βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη», για τα νέα προνόμια που δίνονται στο κεφάλαιο, για τις περικοπές στους συνταξιούχους, για τη φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων, για τα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται και την έφοδο στα συνδικαλιστικά δικαιώματα, για τις ψεύτικες, απατηλές ελπίδες που θα εξαγγελθούν στην ΔΕΘ από την κυβέρνηση, αλλά και τα άλλα αστικά κόμματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.