Οζγκιουρ Φερχατ και Ιατρικος Συλλογος Ροδοπης αποχαιρετουν την Τριαδα Γκουδλη

Συλλυπητήρια μηνύματα

Την ιατρό Βιοπαθολόγο Τριάδα Γκούδλη που υπηρετούσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής αποχαιρετούν ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, και ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης.

Στο μήνυμά του ο κ. Φερχάτ επισημαίνει:

«Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια της βιοπαθολόγου ιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Τριάδας Γκούδλη. Πολύτιμη η συνεισφορά της, υπηρέτησε το δημόσιο σύστημα υγείας με ήθος και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης

Για τον θάνατο της εκλιπούσας ψήφισμα εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης στο οποίο αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Ι.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ πληροφορήθηκε με αισθήματα ανείπωτης θλίψης το θάνατο της εξαίρετου συναδέλφου μας, μικροβιολόγου Γκούδλη Τριάδας, η οποία υπηρέτησε την υγεία των πολιτών του Ν. Ροδόπης για περίπου 30 χρόνια, με ήθος, αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης,από τη θέση της μικροβιολόγου στο ιδιωτικό της ιατρείο και στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του νομού μας.

Διακρίθηκε για την άριστη επιστημονική της κατάρτιση, την ευγένεια και ευπρέπειά της, την ποιότητα του χαρακτήρα της, την εντιμότητα και ακεραιότητά της, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.

Για τους λόγους αυτούς, το Δ.Σ. του Ι.Σ. Ροδόπης, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στην αγαπημένη μας Τριάδα α π ο φ α σ ί ζ ε ι  ο μ ό φ ω ν α:

  • Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια της εκλιπούσης.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
  • Να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου στη σορό της.

                                                Για το Δ.Σ.

                         Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

                    Κων. Χαριτόπουλος               Δημ. Γυμνόπουλος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.