«Οσο βλεπουμε παιδια μεσα στα γηπεδα, μπορουμε να χαμογελαμε»

Πολύχρωμο μωσαϊκό από νέους του αθλητισμού και του πολιτισμού και ξεφάντωμα με τους Stavento στην 1η Πανθρακική Ολυμπιάδα

Όσο βλέπουμε παιδιά μέσα στα γήπεδα, μπορούμε να χαμογελάμε». Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα, δια στόματος της γενικής γραμματέως του ΠΑΣ Πρωταθλητών, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης η 1η Πανθρακική Ολυμπιάδα Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο γήπεδο του ΔΑΚ, που φιλοξένησε τη διοργάνωση, παρέλασαν κυριολεκτικά εκατοντάδες νέοι, που έσμιξαν σε μια γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού και παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους, ανάλογα με το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούνται. Μέλη αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και παιδιά από παιδικούς σταθμούς, από φροντιστήρια και από γυμναστήρια της πόλης, έφτιαξαν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό στο κέντρο του γηπέδου, αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας μεταξύ όσων αγαπούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όποια έκφανση αυτού κι αν έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν.
 
Η Πανθρακική Ολυμπιάδα έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κλείσουν πανηγυρικά τη φετινή χρονιά δράσεων και να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους οικείους τους, που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ. Αποκορύφωμα της γιορτινής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από την έναρξη της εκδήλωσης, ήταν η εμφάνιση των Stavento και του παλιού γνώριμου της πόλης μας, Μιχάλη Κουϊνέλη, που εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη. Στην έναρξη της συναυλίας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε συγκινημένος που ξαναβρέθηκε στην Κομοτηνή και δη στο γήπεδο όπου κάλυπτε αγώνες του Πανθρακικού ως εικονολήπτης. Στην εξέλιξη της βραδιάς ο ίδιος και οι συνεργάτες του ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους το κοινό και γνώρισαν την αποθέωση.

Περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.