Ορκωμοσια για 41 φοιτητες του Τμηματος Ιστοριας και Εθνολογιας

Παρέλαβαν τα πτυχία τους μπροστά σε συγγενείς και φίλους

Τον νενομισμένο όρκο, παραλαμβάνοντας τα πτυχία τους, έδωσαν 41 φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας στην Κομοτηνή την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο χώρο του αμφιθεάτρου της παλιάς Νομικής.

Στην τελετή, στην οποία παρέστησαν πολλοί καθηγητές αλλά και ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, πολλοί ήταν οι φίλοι και οι συγγενείς των ορκιζομένων, που βρέθηκαν στο πλευρό τους για να τους χειροκροτήσουν και να τους ευχηθούν.

Απευθυνόμενος προς τους νέους απόφοιτους, ο Μητροπολίτης τους παραίνεσε ποτέ και για κανένα λόγο να μην φιμώσουν την συνείδησή τους, να βάλουν στα έργα τους την ψυχή τους και τότε όλα αυτά θα έχουν ένα άλλο, ουσιαστικό νόημα.

Τους ευχήθηκε δε να συνεχίσουν να θεραπεύουν την επιστήμη τους και να προοδεύουν σε αυτή, και γιατί όχι, μια μέρα να αντικαταστήσουν τους καθηγητές που τους έδωσαν τα πτυχία τους.

Ο δε πρόεδρος του Τμήματος κ. Γεώργιος Τσιγάρας, συνεχάρη τους αποφοίτους και όσους τους στήριξαν για να φτάσουν μέχρι το πτυχίο, ζητώντας να μην ξεχάσουν την δεύτερη οικογένειά τους, το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, το οποίο είναι πάντα ανοιχτό για αυτούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.