Ορκωμοσια για 38 αποφοιτους του Τμηματος Πολιτικης Επιστημης

Εορταστική η ατμόσφαιρα για τους νέους Πολιτικούς επιστήμονες

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 5 Μαΐου, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης μέχρι και την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2022, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στην Κομοτηνή.

Συνολικά 38 νέοι επιστήμονες ορκίστηκαν παρουσία συγγενών τους, που παρά τους περιορισμούς που ακόμα ισχύουν, έδωσαν δυναμικό παρών στην  αίθουσα, για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία, ενώ τον όρκο ανέγνωσε η πρωτεύσασα Ηράκλεια Γκατζίνη.

Απευθυνόμενος στους φοιτητές ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ιωάννης Μπέκας, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής ΔΠΘ, τους συμβούλεψε να φροντίσουν να χαρούν αυτό που κάνουν, και τα μικρά και τα μεγάλα, ώστε να αποφύγουν, αυτό που έλεγε ο Δημόκριτος: «Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόκευτος».

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Δικαίος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, στάθηκε στην προσπάθεια των φοιτητών όλα αυτά τα χρόνια, και όσα έκαναν για να αποφοιτήσουν, αλλά και στη στήριξη που δέχτηκαν από τους γονείς και τους φίλους τους για να φτάσουν μέχρι την στιγμή της ορκωμοσίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.