Ορκωμοσια για 28 νεους Κοινωνικους Λειτουργους

Στο ίδρυμα Παπανικολάου η ορκωμοσία του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Κομοτηνής

Την πρώτη του ορκωμοσία δια ζώσης μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Κομοτηνής, στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Παπανικολάου, με 28 αποφοίτους του να λαμβάνουν το πτυχίο τους.

Τον όρκο έδωσε η πρωτεύσασα κ. Αικατερίνη Χατζοπούλου, ενώ στη συνέχεια οι απόφοιτοι παρέλαβαν το πτυχίο τους από την Αντιπρύτανη κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και τον πρόεδρο του Τμήματος κ. Χαράλαμπο Πουλόπουλο.

Η Αντιπρύτανης τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να πετύχουν τους στόχους τους, βοηθώντας και τους καθηγητές και τα στελέχη του ΔΠΘ να βελτιώσουν και την λειτουργία του Τμήματος και όλου του Πανεπιστημίου.

Από την πλευρά του ο κ. Πουλόπουλος τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να γίνεται δια ζώσης η ορκωμοσία, σε μια δύσκολη περίοδο, που ελπίζουν πως θα περάσει και θα έρθει η κανονικότητα.

Σε μια περίοδο διεθνούς αποσταθεροποίησης, ο ρόλος τους ως κοινωνικοί λειτουργοί είναι να στηρίξουν τους ανθρώπους που ζουν αυτές τις καταστάσεις, ενώ παράλληλα χρειάζεται να στηρίξουν και τον εαυτό τους, δίνοντας τη μάχη στην κοινωνία για να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους.

Για αυτό έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους νέους κοινωνικούς λειτουργούς, όσο και τους κοντινούς τους ανθρώπους, που τους στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.