Ορκωμοσια για 28 αποφοιτους του Τμηματος Κοινωνικης Πολιτικης Κομοτηνης

Παρουσία συγγενών και φίλων, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού

Η τελετή ορκωμοσίας 28 αποφοίτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε διά ζώσης την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, παρουσία, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, συγγενών και φίλων των νέων πτυχιούχων.

Τον όρκο ανέγνωσε η πρωτεύσασα κ. Σπυριδούλα Μπουρογιαννοπούλου, με τους απόφοιτους να παραλαμβάνουν τα πτυχία τους από τους καθηγητές του Τμήματος Μαρία Πεμπετζόγλου, Αλέξη Ιωαννίδη και Χρύσανθο Τάσση.

Η πρωτεύσασα Σπυριδούλα Μπουρογιαννοπούλου παραλαμβάνει το πτυχίο της

Απευθυνόμενη στους νέους συναδέρφους της η Πρόεδρος του Τμήματος κ. Μαρία Πεμπετζόγλου τόνισε πως ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, τονίζοντας πως έχοντας κατακτήσει επάξια το πτυχίο τους, τους δίνουν στην κοινωνία για να την υπηρετήσουν, την βελτιώσουν και την εξελίξουν.

Πέρα από τις επιστημονικές γνώσεις που τους έδωσαν όμως, η κ. Πεμπετζόγλου ευελπιστεί πως τους εμφύσησαν αξίες, ώστε ως πολίτες να σέβονται και να προάγουν την ελευθερία, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κοινωνική συνοχή.

Τους παραίνεσε δε να βάζουν υψηλούς στόχους στη ζωή τους, όσο ανέφικτοι και αν φαίνονται αυτοί, τονίζοντας πως «να στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί ακόμα και αν αστοχήσετε, θα βρεθείτε ανάμεσα στα αστέρια».

Ευχήθηκε λοιπόν καλή επαγγελματική αποκατάσταση σε όσους βγουν στο στίβο της εργασίας, και καλή πρόοδο σε όσους επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, τονίζοντας πως οι καθηγητές τους θα είναι πάντα εδώ για να τους συμβουλεύουν και να τους στηρίζουν όποτε το χρειαστούν.

Οι εκδηλώσεις χαράς μεταφέρθηκαν έξω από το αμφιθέατρο

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Τμήματος κ. Αλέξης Ιωαννίδης ευχήθηκε στους απόφοιτους επιτυχίες, αναφέροντας τους το ρόλο της Κοινωνικής Πολιτικής, τις επαγγελματικές τους προοπτικές και πως μπορούν να συνεχίσουν, αν επιθυμούν, τις σπουδές τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.