Ορκωμοσια για 120 αποφοιτους του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

Η δεύτερη ορκωμοσία της χρονιάς για το ΔΠΘ

Την πρώτη του ορκωμοσία για την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά  είχε σήμερα το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με 120 πτυχιούχους φοιτητές και φοιτήτριες του να παραλαμβάνουν τα πτυχία τους.

Στο κατάμεστο, ως είθισται, αμφιθέατρο του Τμήματος οι πτυχιούχοι έλαβαν τα πτυχία τους, δια χειρών του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αθανασίου Καραμπίνη, του Αντιπρύτανη κ. Νικολάου Αγγελούση και της Κοσμήτορα της Σχολής κ. Μαρίας Μιχαλοπούλου, οι οποίοι ευχήθηκαν στους νέους πτυχιούχους πολλές επιτυχίες και στη συνέχεια της πορείας τους.

Τον όρκο διάβασε ο πρωτεύσας Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, με βαθμό 8,86, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι 119 πτυχιούχοι, που έλαβαν τα πτυχία τους καταχειροκροτούμενοι από συγγενείς και φίλους.

Την σύντομη διαδικασία της ορκωμοσίας, που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια και από τα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής, ακολούθησαν αγκαλιές συγχαρητηρίων και φωτογραφίες με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους στον εξωτερικό χώρο της Σχολής, αλλά και το απαραίτητο «γλέντι» στα εστιατόρια και τα καφέ της πόλης.

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Για περισσότερες φωτογραφίες από την σημερινή ορκωμοσία πατήστε πάνω στην κεντρική φωτογραφία. 

* Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες το Photo Art

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.