Ορκιστηκαν νεοι πτυχιουχοι του Τμηματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτειου

 

Μια νέα πορεία ζωής χάραξαν από προχθές οι νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, οι οποίοι ορκίστηκαν σε μια όμορφη και σεμνή τελετή παρουσία γονέων, φίλων και συγγενών αλλά και καθηγητήων τους που μοιράστηκαν μαζί τους συγκινητικές στιγμές.
 
Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα οι νέοι πτυχιούχοι καλούνται να βρουν τον επαγγελματικό τους δρόμο στηριζόμενοι πλέον αποκλειστικά στις δικές τους δυνατότητες. Παρόλα αυτά οι νέοι πτυχιούχοι αντιμετωπίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία. Η ζωή είναι μπροστά τους και γνωρίζουν ότι το πτυχία αποτελεί εφόδιο για την παραπέρα ζωή τους. Η χθεσινή ημέρα εξάλλου απέκλειε τους προβληματισμούς για το μέλλον. Ήταν μια μέρα χαράς, γιατί οι κόποι τεσσάρων χρόνων έφεραν καρπούς και το πολυπόθητο πτυχίο στο χέρι. Πτυχίο που θα αποτελέσει για πολλούς τη βάση για το αύριο.
 
Αγκαλιές λοιπόν, φιλιά, λουλούδια, ευχές από συγγενείς, φίλους και καθηγητές που αυτή τη στιγμή δεν παρέλειψαν να δώσουν τις τελευταίες νουθεσίες προς τους μέχρι πρότινος μαθητές τους για καλή πορεία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Εμείς να τους ευχηθούμε το καλύτερο για το μέλλον τους…

Υ.Γ.: Για τις φωτογραφίες ευχαριστούμε πολύ το «Φωτο ΣΤΑΡ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.