Οργη και αγανακτηση των αστυνομικων της Ροδοπης για τον χαρακτηρισμο «μπατσοι» του Μπαμπη Παπαδημητριου

Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη τον καλεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη καλεί τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό «μπάτσους» που εξέφερε σε μια αποστροφή του λόγου του, φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικό σταθμό. Σε καταγγελία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση καλεί επίσης τον πρωθυπουργό να καταδικάσει το γεγονός και  να επαναφέρει στην τάξη τον συγκεκριμένο βουλευτή.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, μεταφέροντας την οργή και την αγανάκτηση της αστυνομικής οικογένειας, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ. κ.  Χαράλαμπου   Παπαδημητρίου, ο οποίος κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στην ενημερωτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ανερυθρίαστα εξύβρισε «on air», όλους εμάς τους χιλιάδες Έλληνες αστυνομικούς που με πίστη και φιλότιμο επιτελούμε καθημερινά το καθήκον μας και χωρίς δεύτερη σκέψη θυσιάζουμε την ζωή μας στο βωμό της υπεράσπισης και διασφάλισης της ασφάλειας των συμπολιτών μας και της πατρίδας μας, αποκαλώντας μας «Μπάτσους»!

Αλγεινή εντύπωση και υποψίες προκάλεσε επίσης η συμπεριφορά των συνομιλητών του και ειδικότερα των δημοσιογράφων της εκπομπής, οι οποίοι  επέτρεψαν τη  προσβολή μας, χωρίς  να απευθύνουν  ούτε καν  μία  τυπική παρατήρηση  προς τον κ. βουλευτή για την ανάρμοστη φρασεολογία του.

Κι ενώ περιμέναμε το αυτονόητο, δηλαδή μια ειλικρινή Συγγνώμη τόσο από τον κ. βουλευτή, όσο και από τους οικοδεσπότες της εκπομπής, αντίθετα σήμερα  συνέχισαν αμφότεροι να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα, αφού οι μεν οικοδεσπότες της εκπομπής χαρακτήρισαν ως «συνδικαλιστικά τερτίπια» τη δικαιολογημένη  αποχώρηση από την εκπομπή τους προς ένδειξη διαμαρτυρίας, του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, ο δε βουλευτής… μιλάει για δήθεν παρερμηνεία των δηλώσεων του και ούτε λίγο ούτε πολύ τολμά να ζητάει και τα ρέστα…

Εμείς από πλευράς μας, δηλώνουμε ότι  επικροτούμε και στηρίζουμε τη στάση του Προέδρου  της Ομοσπονδίας μας.

Επιστρέφοντας στον κ. βουλευτή τις υποδείξεις του, τον συμβουλεύουμε: « Όταν θυμώνετε και κυνηγάτε και προσβάλετε χιλιάδες ανθρώπους, ένστολους μαχητές, που καθημερινά δίνουν απλόχερα  τη ζωή τους θυσία για να υπερασπίσουν την ασφάλεια της πατρίδας μας και  της Ελληνικής κοινωνίας, καλά θα κάνετε να γνωρίζετε την προσωπικότητα τους, το έργο τους τη στάση ζωής τους, αλλά και να επιδεικνύετε σεβασμό στις θυσίες τους. Διαφορετικά με την συγκεκριμένη στάση σας, επιβεβαιώνετε όσους δηλητηριάζουν τους συμπολίτες μας εναντίον του δύσκολου έργου των Αστυνομικών».

Ζητούμε από τον Πρωθυπουργό της χώρας μας και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να επιδείξει την ίδια ευαισθησία – όπως  έπραξε και παλαιότερα ως Αρχηγός της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προσέβαλλε και εξύβρισε το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού με σχεδόν παρόμοια απαράδεκτη φρασεολογία – και στεκόμενος πλάι μας, να στηρίξει τη δίκαιη αγανάκτηση που προκάλεσε στο αστυνομικό  προσωπικό η απαράδεκτη φράση του βουλευτή της Ν.Δ., να καταδικάσει το γεγονός και να επαναφέρει στην τάξη τον συγκεκριμένο βουλευτή του κόμματός του.

Ζητούμε από όλα τα Πολιτικά Κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Τέλος καλούμε τον βουλευτή Ν.Δ. κ. Χαράλαμπο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ, αντί να προσπαθεί με πολιτικάντικο λόγο να θολώσει τα νερά και να παρουσιάζει το άσπρο-μαύρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.