Οπλα και ναρκωτικα εκρυβε στο σπιτι του 27χρονος στην Ξανθη

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 27χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς επίσης και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 1 πιστόλι αερίου
• 1 πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ)
• 1 γεμιστήρα
• 3 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων
• 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1,4 γραμμαρίων
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ξάνθη

32χρονος μοτοσικλετιστής εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχείο
 
Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε το βράδυ της Τετάρτης ένας 32χρονος μοτοσικλετιστής στην Ξάνθη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος κινούμενος με τη μηχανή στο 3οχλμ. της Ε.Ο. Ξάνθης-Π. Λάγους στις 20.35 κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχείο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
 
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα. 

Για πέντε διαρρήξεις καταστημάτων μέσα σε 2 χρόνια

Κατηγορούνται δύο ανήλικοι στην Ορεστιάδα
 
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, πέντε διαρρήξεις επιχειρήσεων, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2013 – Μάιος 2015, στην πόλη της Ορεστιάδας.
 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ατόμων, ηλικίας 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
 
Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο 18χρονος, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τον 16χρονο, διέρρηξε, στην Ορεστιάδα, πέντε επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γυαλιά και διάφορα τρόφιμα – ποτά.
 
Σημειώνεται ότι ο 18χρονος δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.