Ομιλητης σε εκδηλωση στην Αθηνα ο Μ. Βαρβουνης

Για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, το Τμήμα AHEPA HJ – 40 Ψυχικού, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής και ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Βόρειας & Ανατολικής Αττικής έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν σε εκδήλωση, για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, με τίτλο: «Η Ελλάς ευγνωμονούσα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα: 11:30 π.μ. στην αίθουσα «Δελφοί» του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (Π.Κ.Ρ.)  (οδός Δαφνομήλη 1 & Σίνα, Κολωνάκι, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: ο Κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης και ο Διδάκτωρ Παντείου – Νομικός/ Οθωμανολόγος/Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής Δημήτριος Σταθακόπουλος.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς θα τιμήσουν τον Πατριωτικό Όμιλο Απογόνων Αγωνιστών 1821 & Ιστορικών Γενών της Ελλάδος, καθώς και τους γνωστούς ερμηνευτές και οργανοπαίκτες Σοφία Κολλητήρη, Κώστα Σκαφίδα και Νίκο Σαραγούδα για την πολυετή προσφορά τους στην ελληνική ιστορική μνήμη και παράδοση.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το παραδοσιακό δημοτικό χορευτικό συγκρότημα του Σωματείου Ρουμελιωτών Βόρειας & Ανατολικής Αττικής.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του Μεγάρου του Π.Κ.Ρ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.