Ομιλια των στελεχων του Ε.Πα.Μ Δ. Καζακη και Δ. Κυπριωτη στην Κομοτηνη

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του οικονομολόγου και Γ.Γ του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου κ.Δημήτρη Καζάκη και του στρατηγού ε.α και Οργανωτικού Γραμματέα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου κ.Δημήτρη Κυπριώτη, πάνω στις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου του Ε.Πα.Μ για τις προοπτικές εξόδου από την βαθιά κρίση και τις δυνατότητες της Ελλάδας για την ανάπτυξη και την οικονομική και κοινωνική ευημερία του λαού της.
 
Επίσης παρουσίαση των αρχών και θέσεων του Ε.Πα.Μ για την θέση και τον ρόλο της Ελλάδας στο νέο πολιτικό γαιοστρατηγικό περιβάλλον όπως αυτό φαίνεται να διαμορφώνεται στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 
Οι κ. Καζάκης και Κυπριώτης θα απευθύνουν τον λόγο τους παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ε.Πα.Μ και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τους τεθούν, ανταποκρινόμενοι στον προβληματισμό των πολιτών της πόλης μας.
 
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης που ευρίσκεται στην οδό Καβείρων 12 στην Κομοτηνή, με ώρα έναρξης την 19.30 και θα αποτελεί ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.