Ομιλια απο τους υγειονομικους σε αναστολη του Νοσοκομειου Κομοτηνης

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία

Ομιλία διοργανώνουν οι υγειονομικοί σε αναστολή του Νοσοκομείου Κομοτηνής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία.

Όπως εξηγούν σε σχετική τους ανακοίνωση, «οι Υγειονομικοί Σε Αναστολή Εργασίας του Γενικού Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, θρηνούμε καθημερινά:

Για τα δυσαναπλήρωτα κενά που δημιουργούνται στη Δημόσια Υγεία.

Για την υλοποίηση της προαναγγελθείσας πλήρους αποδιοργάνωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΊΗΣΗ ενός θανατηφόρου υγειονομικού κινδύνου.

Για την οικονομική, συναισθηματική, ψυχική, κοινωνική εξαθλίωση των οικογενειών μας με το μέτρο της υποχρεωτικότητας που μας επιβλήθηκε χωρίς λόγο. 

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε συγχωνεύσεις, καταργήσεις, ιδιωτικοποιήσεις του ΕΣΥ. 

Το Σύστημα Υγείας υποφέρει από ελλείψεις προσωπικού, οι οικογένειες μας επιβιώνουν χάρη της κοινωνικής αλληλεγγύης, των συμπολιτών, συγγενών και φίλων.

Η εμμονική προσπάθεια  για  ιδιωτικοποίηση αντί της ενίσχυσης του ΕΣΥ, με

  • προσωπικό, 
  • εκσυγχρονισμό, 
  • αναδιοργάνωση, 
  • πρωτοβάθμια περίθαλψη, 

σε μια τόσο κρίσιμη υγειονομική περίοδο, επιδεινώθηκε, από την εγκληματική απομάκρυνση εξειδικευμένων πρώην «ηρώων», που από την 1η Σεπτεμβρίου μεταμορφώθηκαν σε «μολυσματικοί».

Στα πλαίσια της ανοιχτής σχέσης μας με την Κοινωνία της Ροδόπης που υπηρετούμε με αυταπάρνηση και αγάπη δεκαετίες,  διοργανώνουμε ομιλία στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ώρα 12:00 το μεσημέρι

Ομιλητές θα είναι: 

  • ο πρώην καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ Κωνσταντίνος Βαθιώτης, 
  • ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας. 

Χαιρετισμό συμπαράστασης, θα απευθύνουν,

  • ο εκπαιδευτικός και δρ. Ιστορίας Νεκτάριος Δαπέργολας, ο επίσης εκπαιδευτικός και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» Κώστας Καραΐσκος.

Την εκδήλωση και τους ομιλητές προλογίζει η υγειονομικός σε αναστολή εργασίας, Άρτεμις Εμμανουήλ. 

Καλούμε σε συνεργασία, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και υποστήριξη, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των οικογενειών μας και της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας κατά της Υποχρεωτικότητας που στοχεύει ενάντια ΟΛΩΝ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.